3 entry daha
  • öcalan tarafından ulus devlete kılıf için uydurulmuş bir kavramı, pkk ile gayet açık şekilde ilişkilendiren bir olay.

    şimdi de kürt milliyetçileri, dincileri ve apocuları arasında kalmış masum solcu sosyalist hdp goygoyu başlamış. bi de etkileri yokmuş, hareketi şekillendirmiyorlamış üstelik.

    hdp, bak hdp diyorum... herhangibi bir kongresi, mitingi, organizasyonu ey reqib okumadan, saygı duruşu olmadan başlamıyor? istiklal marşı ırkçı bir dayatmadır diyenler "ey düşman hep vardır kürt milleti, yıkamaz (onu) bu zamanın top gülesi, kimse demesin kürt milleti ölüdür, kürtler capcanlıdır, asla boyun eğmez bayrağımız" diye marş okuyor lan?

    bunlar baskıdan dolayı doğan refleksler falan değil hdp'nin basbayağı ve tastamam kendisidir. hdp için bunlar potansiyel tehlikeler değil, hedefe giden yolda araçlardır.

    yahu harbiden zavallı bir durumdasınız.. demokratik konfederalizmi savunan eleman gelmiş apo kültünün farkındayız diyor?

    yahu demokratik konfederalizmi uyduran kim?... öcalan?

    adamın uydurduğu şeye biat ederken öcalan kişi kültünün farkındayız ne demek? hasta mısın? dalga mı geçiyorsun?

    hadi bu saçmalığı geç, apo'nun uydurduğu demokratik konfederalizmin bölgesel uygulayacısı,demokratik özerklik bildirgesini ilan eden kck'nın anayasasındaki şu maddeye nerenizle, nasıl bir kulp uyduruyorsunuz? (bkz: kck sözleşmesi 11.madde)

    çok net; bütün o solcu, vicdanlı, seküler, barış isteyen hdplilerin ideolojileri burada açıkça görüldüğü üzere boğazlarına kadar milliyetçiliğe, militarizme hatta apoculağa batıktır. millete faşist, ırkçı diye saldıranların amacı ulus devlettir, üstelik bu ulus devlet, tece'ye rahmet okutacak, kuzey kore benzeri dear leader benzeri bir bok yığınından farklı olmayacaktır. (bkz: #29405428)

    şurada yazılanları iyi okuyun. normalde hiçbir hdp'li, sözlükte fav manyağı yapılanlar da dahil iş boka saracağı, bazı şeyleri kabu etmek zorunda kalacağı, bütün söylemlerine ters düşeceğini bildiği için bu toplara girmez, bu eleman toy çıktı, hallederim dedi atladı, durum ortada...

    zaten elemanın da kafa karışık önce "yoh öyle bir şey" diye başlayıp "bu konfederal yapıların daha sonra bir ulus altında birleşmesi de beni şaşırtmaz açıkçası, rahatsız da etmez. " diye bitirdi. sizi rahatsız etmez zaten farkındayız...

    biri kendi ulus devletini; üstelik düşman, sömürgeci, katil diye nitelediği bir ülkenin imkan, para ve güvenliğini kullanarak kuracak diye için benim malıma, güvenliğime, canıma kastederse (bkz: #50919729) esas o zaman görürsünüz günlük yaşam dinamiklerini ve toplumsal çelişkileri...
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap