126 entry daha
  • bakın oyun 2009'da çıkmış. 6 sene olmuş yani. ama hala mütemadiyen şu anda indirim var, şu fiyattan satılıyor yazılabiliyor. senede en az 4 kez indirime girer. 7.75'den ucuza satıldığı da olmuştur. kesin bilgi

    bu saate kadar almayan adam varsa -ki olabilir- ve almak istiyorsa bi zahmet takip etsin yahu. istek listesine eklesin mesela?

    oyun için haldır haldır adam aramanıza pek gerek yok. zira gerek oyunun kendi arayüzünde gerekse gruplarda fazlaca bu oyunu oynayanı bulabilirsiniz. grafikleri günümüz için pek iyi sayılmaz doğrudur ancak ilk çıktığı günden beri de kendini geliştirildiğini söylemek lazım. ayrıca topluluk tarafından sürekli bölüm eklenir, mod eklenir. bu yüzden 6 senedir oynanıyor ve left 4 dead 3 çıksa bile bi 6 senesi daha var gibi. uzun solukludur kısaca.

    bu oyunu activision piyasaya sürmüş olsa "left 4 dead modern zombies 3" gibi bir şey oynuyor olabilirdik. gerçi bunun da ilk oyunundan çok kısa bir süre sonra ikincisi çıktı. nedenini merak etmiyor değilim. neyse ki ilk oyundaki karakterler ve bölümleri ikinci oyuna da eklediklerinden ve oyun da bölüm bazlı olduğundan ilk oyunu edinmek zorunda hissetmiyoruz. ben hissetmiyorum en azından.

    ayrıca adam valve'nin satışında kurnazlık yaptığı oyun demiş :d
    herhalde "herhangi" bir paket aldığında paketteki oyunlardan birine sahipse ikinci bir kopya elde edemiyor oluşunun farkında değil. ki olması gereken de budur. sadece yeni çıkacak bir oyunun ön siparişinde hediye bir oyun veriliyorsa ve bu oyun sizde varsa istisna olarak kopyası verilebiliyor. bunun dışında istisna ben hiç görmedim. o ya da bu firma kendi oyunlarını toplayıp sırf benim firmamamın oyunlarını oynasın diye değerinin çok altında satıyor. o kadar da olsun. git direkt paketi al, önce oyunu al sonra paketi al diyen mi var? hepsini geçtim bunun valve ile ne alakası var? :d
75 entry daha
hesabın var mı? giriş yap