1565 entry daha
  • iphone 4ten beri tüm iphone'ları kullandım. en son 6'yı kaybettim. simdi gidip bir ton para vermiyim yenisinin çıkmasına şurda ne kalmış vs. derken gittim lg g4 aldım çok para vermeden.

    şimdi gayet güzel alet lg, ekranı renkleri kamerası vs. ama iphone'u iphone yapan 2 kriter var bunu anladım.

    1- basitlik. kabul ediyorum, android dünyasında yaşadığım karışıklığın bir kısmı learning curve'den kaynaklanıyor. kullandıkça bazı şeyler daha kolay gelecek ama hiçbir zaman bir iphone basitliğinde olamaz.

    2- bütünlük. yaw film alma, şarkı alma filan ne güzel ne kolay bişeymiş. app store ne düzenliymiş. her şey ne tıır tıkır işlermiş yeni anladım. google store'da apple'daki özenin 10'da biri yok bence. baya bir adam istihdam ediyo apple heralde. yani olay hardware değil. software bile değil, apple'ın sana yarattığı universe ve bu universe'ün mükemmele yakın bir şekilde ince ince elenerek sana sunulması.

    haa lg'nin iyi yönleri yok mu var tabi. mesela tüm aletleri bundan kumanda edebilme devrim gibi bişi bence. klimasından, tvsine kadar. apple bunu yapsa 40 gün reklamını yapardı yalan yok. zor bişi değil kabul, ama lg'de var apple'da yok. bu kadar basit.

    ya da daha ufak telefona aynı ekranı sığdırma. bir alın 6 plus'la lg4'ü elinize aynı anda, anlarsınız. lg çok daha başarılı iş çıkarmış.

    özetle, şu yeni iphone çıkana kadar 1 ay daha var kabaca, kullanmaya devam, sonra baktım iphone'u özledim yapacak birşey yok, tırıs tırıs geri...hoş benimkisi zorunlu bir ayrılıktı zaten...
450 entry daha
hesabın var mı? giriş yap