6 entry daha
  • edit: gelmeyin amk bolumun anasini bibtiler, ataturk universitesi'ne 4yillik acikogretimini actiklari gun bitmis bu bolum megersem de iste yonlendiren olmadigi icin esek gibi pismanlikla okuyoz suan. alim yok neredeyse artik gelmeyin issiz kalirsiniz.

    gelecekteki mesleğim. yurt dışında hem itibarı hem maaşı gayet iyiyken ülkemizde böyle bir mesleğe düşük memur maaşının reva görülmesi ve halk arasında ''ne o, 2 yıllık mı 4 yıllık mı ? hukuk gelmedi herhalde...'' gibi tepkilere maruz kalması moralimi bozmaktadır.
    daha geçen hafta berberim umut abiye heyecanla üniversiteyi kazandığımı söylediğimde bölümün ismini duyunca ''okul olsun da...'' cevabını alarak büyük hayal kırıklığına uğrayan benim, ulan hacettepede okuyacaz boru mu diye bağırasım geldi ama diyemedim tabii, sustum ve kesilen saçımı izlemeye devam ettim.
    ülkemizde tanınmıyor bu güzide meslek ve sanırım böyle zor bir mesleği icra ederkenden çok insanlara anlatırken zorlanacagiz, gel de millete tanım yapıp dur şimdi şuan ne okuyorsun ileride de ne iş yapıyorsun diye sorduklarında...
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap