6 entry daha
  • beni 10 euro'ya lisanslı windows 10 sahibi yapan yer.

    sitede dolaşırken windows key'lerinin satıldığını gördüm, ulan alsam mı, patlar mı acaba? derken şansımı deneyip bir tane windows 7 pro key'i aldım 10 euro'ya (40-50 euro'ya direk windows 10 key'i de var ama gerek yok, nasıl olsa windows 7'den upgrade ücretsiz, boşuna para vermeyin)

    siparişi vermemle scanlenen seri numarasının gelmesi bir oldu, sonra untouched ıso dosyasını usb'ye atarak kurulum sırasında verilen seri numarasını girdim, sorun olmadan kurulum tamamlandı, aktifleştirme işlemini windows içinden seri numarasını girerek tamamladım.

    windows update'i çalıştırdım, güncellemeleri alayim sonra windows 10'a geçerim diye, ama bir türlü update gelmedi, hemen kinguin live support'a bağlandım, dedim böyle böyle aktivasyon yapıldı diyo update gelmiyor (kol bozuk lol) ne iş, black listede mi bu kod!!!? adam sağolsun ilgilendi caps at dedi bakalım hemen, ben tam capsi atacaktım ki bi baktım 150 tane windows update'i kuruluma hazır (meğersem baya beklemek gerekiyormuş update kontrolü sırasında, bu kadar uzun süreceğini tahmin etmezdim) dedim kusura bakma coni kuzenim telefonda kapatmam lazım diyerek kaçtım...
    şu an bütün güncellemeler geldi ve windows 7 lisansım orjinal gözüküyor şimdi windows 10 inmeye başladı (microsoft'un yaptığı bir programla da kontrol edebiliyorsunuz windows ürün anahtarınızın orjinal olup olmadığını)

    ufak bir tavsiye, siz gene de key satın alırken %100 pozitif feedback alan satıcılardan almaya dikkat edin...

    ------------------------------------
    1 sene sonra gelen edit: risk budur diyerek aldığım windows lisansı an itibariyle geçersiz oldu. sanırsam aldığım key bloklandı. gg
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap