1 entry daha
  • piyasada 2015 yılı itibariyle daha başarılı bir alternatifi olmadığına bu gün emin olduğum muhteşem yedekleme programı. basit ve kullanışlı arayüzü, belki de programın en önemli artısı.

    bilgisayarına yüklediği programlarda titiz davranan, senede çoğu kez format yoluna gidenleri büyük zaman kaybından kurtaracak bir yazılım. disklerin backuplarını partitionlarıyla birlikte komple yedeklemesi & geri yüklemesiyle hala norton ghost kullanan arkadaşları alışkanlıklarından vazgeçirebilir.

    şöyle ki, bilgisayarımıza normal formatı atıp, istediğimiz yazılımları, driverları, güncellemeleri yüklüyoruz. "tamam artık bu makine kullanıma hazır hale geldi" dediğimiz anda, aomei backupper standardı herangi bir makinaya yükleyip (kendi makinanıza kurmamız şart değil), utilities kısmından bootable bir windows pe media'sı oluşturuyoruz.

    yedek almak istediğimiz makinaya bu oluşturduğumuz usb'yi, ve yedeklerimizi depolayacağımız harici harddiskimizi takıp restart atıyoruz. bilgisayar açılırken boot menusune girip, yeni oluşturduğumuz aomei usb'sini seçiyoruz, aomei windows pe ortamında çalışmaya başlıyor.

    burdan artık disk backup seçeneği ile c yi (ve varsa d'yi) seçip, harici harddiskimizi hedef gösteriyoruz ve aomei yaklaşık 10 dakikalık bir süre zarfında iki diskinde imageını alıyor.

    tekrar geri yüklemek istediğimizde aynı şekilde windows pe ortamında aomei'yi açıp restore seçeneğinden hedef olarak yedeklerimizin bulunduğu harici harddiski seçip, önce c, sonra d olmak üzere restore işlemini teker teker yerine getiriyoruz.

    uzun zamandır piyasada görevini bu denli basit ve efektif bir şekilde yerine getiren bir recovery programı yoktu.

    şiddetle tavsiye ederim.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap