63 entry daha
  • 101 dakikalık, 2010 yapımı film.

    bittiğinde ağızda güzel, samimi ve sıcak bir tad bırakan yapım, başlarda ise biraz sıradan ve yetersiz bir seyirde ilerliyor. diğer bir deyiş ile; orijinal bir fikre sahip olsa da, biraz amatörce ve hızlıca elden çıkarılmış gibi görünüyor ki her "dalda" daha iyi bir ekiple çok daha iyi olabilirmiş. yine görüntü, kostüm ve renk tasarımları, müzikler ve göndermeler iyiydi.

    oyunculuklara gelecek olursak; aslında asıl aksayan tarafı ele almış oluyoruz; cast seçimi filmi aşağıya çekmiş görünüyor. john cusack fena olmayan bir karakter oyuncusu lakin filmi gereksiz şekilde ağırlaştırmış, bu tarz hareketli rollerin adamı kesinlikle değil. rob corddry ise elinden geleni yapmış olsa da; genel havaya gitmeyen "fiziksel" bir performans sergilemiş, oldukça özenli olsa da. clark duke ise iyi, craig robinson ise lokomotif idi.

    bira eşliğinde, özellikle belli yaş grubundaki sinefiller için eğlenceli ( özellikle sonlara doğru daha da toparlandığını ekleyelim ) bir ortam filmi seçeneği olabilir. şahsen, kışın izlemenizi önerebilirim. not bad.

    6 / 10.

    her eve imdb
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap