1 entry daha
  • her zaman sanki cok ise yariycakmis gibi gelir, sebebi her zaman procrastinationdir cunku insanin ne kadar cok isi olursa olsun aslinda bole biseyi gerektirmez ama en basarili kaytaranlarda, teselli icin en mukemmelliyetcilerde de diyebiliriz, sik sik rastlanir, sonuc olarak duruma sebebiyet veren ozellikten dolayi gece de basariyla sonuclanmaz, uykusuz kalinir, insanin siniri bozulur, muhtemelen sabaha karsi bi saatte istem disi bi sekilde, kandaki kafein ve nikotin miktarindan titreyerek gozler acik olarak uykuya dalinir, aksama dogru is isten gecmisken uyanilir, kaybedilen zaman hesaplanir, heyhat buyuk umutlarla ayni sey tekrar denenir.

    bi de baska turlusu keyfe keder sabahlamaktir ki o da hakkaten pek keyiflidir insanin hic uykusu gelmez hatta ertesi gunun bile icine sicmayabilir.

    ha bi de ilk ornekteki niyetle baslanir, ama ikinci ornege doner, insan gecirdigi zamandan pek haz alamaz cunku agir bi sucluluk duygusu mevcuttur, ama yine de pek guzel gecer nitekim gecenin dordunde ya da sabahin korunde uyuz kuslar oterken bu zavalli durumu paylasmak insanlari yakinlastirir hayatin anlamini irdelemeye sevkeder. sonuc olarak yapilmasi gereken is mumkun diil yapilmaz
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap