17 entry daha
  • hayvanlar üzerinde deney yapmayan firmalar ürünü olduğu gibi şişeleyip, paketleyip satmıyor, azıcık araştırsanız ölür müsünüz. ben yıllardır hayvanlar üzerinde deney yapmayan firmaları seçmeye özen gösteriyorum ve inanmayacaksınız gayet sağlıklıyım(!)

    hayvanlar üzerinde deney yapmak bu işin en kolay ve ucuz yoludur. bu sebeple bu yöntemi tercih ediyor birçok firma günümüzde hala. oysa çok daha farklı, teknolojik, yüzde yüz sonuç veren yöntemler de var. bugün dünyaca ünlü birçok marka da farkındalık arttıkça bu yöntemlere geçmeye başladı.

    hayvan deneylerini savunan caniler ise google'da hayvan deneyleri ile ilgili birkaç görüntü aratabilir. cehalet mutluluktur, şuan bunu savunabilmelerinin tek sebebi konuyla ilgili cehaletleridir. dediğim gibi mideniz kaldırabilirse açın izleyin. sonrasında hala savunabiliyorsanız zaten insanlığınıza dair çok şey ölmüştür içinizde.

    edit: hayvan testlerinin ilaç sanayisindeki etkisi de aslında bir faciadan öte değildir:

    https://www.dosomething.org/…s-about-animal-testing
    http://vivisectioninformation.com/…f-animal-testing
    http://www.peta.org/…n/animals-medical-experiments/

    örneğin:

    92% of experimental drugs that are safe and effective in animals fail in human clinical trials because they are too dangerous or don’t work.

    many continued to be exposed to asbestos and die because scientists could not reproduce the cancer in lab animals.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap