1 entry daha
  • şimdilik tavsiyelerin hakkını veren batarya markası. s3 mini için arıyordum önce orijinal alayım dedim fiyatı telefonun ederinin yarısı nerdeyse. çakmalardan alayım dedim ulan patlar matlar tırstım. dedim çakma olacağına kendi markası olan birşey olsun, case 4u keenion diye birşey sipariş ettim burda patlıyor çatlıyor yorumunu görünce hemen iptal ettim. gittigidiyor da mucize batarya diye bunu gördüm genel olarak memnun insanlar. siparişten sonra kargo adresinin değişimini istedim adamlar gayet kurumsal bir ağızla isteğiniz gerçekleştirilecektir diye döndü hemen hoşuma gitti bu ciddiyet. amabalajları biraz dandik görünüyordu ama.

    gelelim performansına dün elime geçti geldiğinde %50 civarı şarjı vardı fulledim hemen. kullanım şeklim şöyle (tasarruf modu açık) telefonda pek konuşmam daha çok whatsapp dan ara ara mesajlaşırım 3g sürekli kapalıdır günde 2-3 saat 3g yi açarım onun dışında müsait olduğum zamanlar ekşiye göz atarım arada bir de twittera.

    şu an 23 saat 10dk dir pilde şarj yüzdesi %18. uzun süreli kullanımda ne olur bilmiyorum şimdilik bu değerler hayal gibi heleki ekranı kırılan nexus 4 ve önceki çakma bataryamdan sonra gözlerim yaşardı resmen. neyse ilerde tekrar yorumlarımı paylaşırım unutmazsam veya merak eden olursa beni dürtsün son durumu yine paylaşayım.

    uzun süreli kullanım sonrası son durum
    3g açık pil kullanımda 10saat gösteriyor %81'de. bu arada arka planda yarım saatte bir sürekli resimli tweetler atan 2 ayrı uygulamam çalışıyor (uzun hikaye). halen memnunum

    daha uzun süreli kullanım sonrası durum
    batarya performansı malesef düştü kabaca %30 falan düşmüştür
413 entry daha
hesabın var mı? giriş yap