6 entry daha
  • herhangi bir internet mecrasında kolaylıkla karşılaşabileceğiniz durum.bu tip mesaj atan insanların sabırsızlıkla karşı tarafın cevabını beklemeye geçtiğini düşünüyorum açıkçası. böyle sinsice, sayfayı sürekli yenilerken sabırsızlanarak. yüz yüzeyken karşısındakinin kıçını yalayıp arkasından dedikodusunu yapan tipler olarak hayal ediyorum bunlar. insan hiç mi üşenmez diye de meraktayım açıkçası.

    ekşi yönetiminden gelen mesajın yanında bu tip mesajları şikayet edebileceğimiz bir buton olmasını talep ediyorum. tek tek mesajları okumak elbette zahmetli bir iş ama belirli bir kotada şikayet alan yazarların mesaj atmaları bir süre engellenebilir.

    çaylaklar için ek bilgi: girdiğiniz yazıların okunuyor olması elbette çok güzel bir şey bu tartışılamaz ama girdiğiniz herhangi bir eleştiriden hemen sonra mesaj kutunuza hakaret dolu bir mesaj düşmesi an meselesi oluyor. kadın yazarların cinsiyetini belirten herhangi bir başlığa yazı yazması da taciz mesajlarına kapıyı aralıyor. benim gibi fikir paylaşımı güzeldir, belki birinden bir şey öğrenirim düşüncesiyle mesaj alımını kapatmıyorsanız sinirlerinizin her daim bozulmasına da hazır olmalısınız.
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap