168 entry daha
  • gol haberini ilk vericem diye bariz ofsayt pozisyonlarda bile gol haberi yollamalarını geçtim, hakem bayrağı kaldırmış, oyun durmuş fakat forvet oyuncusu öylesine topu ağlara göndermişken bile gol haberi yollayan bir site. sonra tabii hemen geri alıyorlar ama ne önemi var. artık bilgisayarın başına kimleri oturtuyorlarsa.

    zaten web'te soccerstand'i kullanıyordum, web arayüzünde oradan oraya 2 saat tıklamayla uğraşmaktansa açıyordum soccerstand'i maç sonuçları karşıma çıkıyordu.

    maçkolik'in sadece mobil aplikasyonunu kullanıyordum, fakat onun da tam bir şeye bakarken saçma sapan bir reklam göstermesinden bıkmıştım, bu yaptıkları yüzsüzlüğü bahane edip aplikasyonlarını telefondan silmeye karar verdim. size tavsiyem sahadan'ı da yüklemeyin, çünkü ikisinin de sahipleri aynı, yani sahadan kullanmakla maçkolik kullanmak arasında fark yok.

    onun yerine soccerstand'in mobil uygulaması varmış indirdim, ayrıca soccerstand'e de bunlar gibi bir yüzsüzlük yapmadıkları için teşekkür amaçlı adblock'u kaldırdım. bunlar kazanacağına elin yabancısı kazansın.
572 entry daha
hesabın var mı? giriş yap