13 entry daha
  • boyner ve sportive gibi genele hitap eden firmaların altında satışa girdiği için sadece giriş ve orta seviyede " şehir dağcılığı " ürünleri artık türkiye'ye gelmeye başlamış olan firma.

    north face ile karşılaştırıldığında bu aralıktaki segmentte ne yazık ki fiyat/performans olarak geride kalır. mammut üst seviye dağcılık, kayak, trekking, vb. outdoor ürünleri ile ünlüdür. şehir içi kullanacaksanız, türkiye'de satılan mammut'lardan almanıza gerek yok. kendi teknolojileri olan gore-tex emsali drytech ve polartec emsali pontetorto markalı ürünleri var. gore-tex, schoeller ve polartec olanları çok az.

    marmot olmadığına, millet de fiyat/performans ürünü olmadığına ve mammut'un da garip ürünleri getirildiğine göre gönül rahatlığı ile north face alabilirsiniz. lütfen columbia'ya o fiyatları vermeyin ve jack wolfskinleri sadece ucuzsa almaya devam edin. lafuma, salewa, karrimor'da sıkıntı yok.

    mammut'un botları da iyidir ama en iyilerden değildir. çok iyi bot arıyorsanız millet, meindl, scarpa ve la sportiva bakın. fiyat performans için boreal, vasque, lafuma bakın. salomon falan gene columbia durumundadır, verildiği paraya değmez. north face ve merrell'in kışlık botları da ya yoktur ya da parasına değmez.

    çanta alacaksanız mammut'un daypack'leri yani kayak, alpin çantaları iyidir ama 50 litre ve üzerinde deuter gibi bir firma ile yarışamaz. çantada iyi kalite için deuter, löwe alpine, vaude bakabilirsiniz. fiyat/performans için lafuma, karrimor, timberland ve loap seçilebilir.

    uyku tulumlarında ise mammut inanılmaz başarılıdır. ajungilak alt markası altında inanılmaz güzel çözümleri vardır. 4-5 sezonluk tulumları oldukça tuzludur ve fiyatlar 1000 euroları aşabilir. türkiye için biraz hayal kalırlar, burada husky, loap gibi markalar fiyat/performans ürünleri olup. türk üretimi alpinist, remıxon, everest gibi markalar da kesinlikle es geçilmemelidir. inanılmaz fiyatları diğer yabancı firmalarla yarışan tulumları bulunur.

    ben mammut için halen outdoorworks.de yi kullanıyorum siparişlerde çünkü şu tarz güzellikleri türkiye'de bulmanız mümkün değil.

    mammut ıceland jacket
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap