1 entry daha
  • 2.400 rakımlı çamlıhemşin yaylası.. çamlıhemşin'den sonra yol yaklaşık bir buçuk saat kadar sürer hatta gidene kadar yolun berbat olmasından sebep kafanız camlara vurmuştur, kaba etiniz morarmıştır falan ama değer.. üstüne oturamazsanız ayakta durur öyle tadını çıkarırsınız bulutların üstünde olmanın, tertemiz yayla havasının, sessizliğin..

    aşağıda yağmur yağıyordur, bulutludur ve bu havada yaylaya mı gidilir diye geçirirsiniz belki içinizden ama durun henüz bulutlar sizin üzerinizde birazdan siz onların üzerinde olacaksınız ve güneş batarken mükemmel kareler bırakacak zihninizde.. yaylanın tek pansiyonu olan koçira'nın terasında, tek ihtiyacınız olan şey yün çoraplar ve bir bardak çay ki o da her daim sobanın üzerinde bulunur.. pansiyonun işletmecileri demeye dilim varmıyor, delileri diyeyim sohbetleri ve türküleri ile keyfinize keyif katacak ve siz önceki hatta muhtemelen sonraki hayatınızdan da nefret edeceksiniz..

    sabah da güneşin doğuşunu tepeye çıkarak izleyin derim ama köpeklerden korkuyorsanız teras daha iyi bir seçenek olabilir zira pansiyonun ve yaylanın zararsız ama cüsseli köpeklerinin bir deparla size doğru koştuklarını gördüğünüzde kaçacak delik ararsınız ve bulamadığınızda
    -götüm götüm grubun en arkasına geçerken korkmayın diye çığlıkları bastırmaya çalışırsınız, ama sesiniz içinize kaçtığından duyulmaz (bkz: yaptım ordan biliyorum)
    -aranızda köpeklerle arası iyi olanı hunharca köpeklerin önüne atmaya çalışırsınız, bunu da ben yaptım..
    -bayılırsınız (bkz: ben şahidim) bayıldı kız asdfghjk

    velhasılı kelam hem yaz hem kış gito huzurdur..
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap