3 entry daha
  • erkeklerin çoğunluğu aptal ve basit kadınlarla ilişkiye başlamaktan korktuklarını idda etseler de uygulamada bunun tam tersi işlemektedir. bazı erkekler ki çoğunluğu kasıt etmekte sakınca görmüyorum* güçlü ve akıllı kadına aşık olduğunda, amansızca kendini ispatlamak adına saçmalamaya başlar ve pasifize olur, bu erkek soluğu yine daha kolay olan, daha az aymış kadınının yanında alacaktır. zira iktidar mücadelesi problemi sıkca bu bünyelerde vuku bulmaktadır. (bkz: penis boyu kompleksi)

    sonuç olarak bu erkek* kendini hayatını eline almış, ne olduğunun farkında olan ve erkeğinin hakimiyet alanına tecavüz etmekten geri durmayan bu dişiden esefle kaçacaktır. bu kadınla garip aşk oyunları oynanmaz, susturup cepte biblo gibi de taşınmaz, elbette ki sarışın aptal modeli çok daha keyiflidir. kimse de erkekleri bu seçim için suçlayamaz. ancak kardeşim sevdiğiniz şeyin tam tersini savununca yanınızdaki sarışın aptaldan daha vahim görünüyorsunuz, yapmayın etmeyin.

    kendine aymış kadınlardan da kaçınız tabi haklısınız da yoksa zaman zaman teslim de olmanız gerekir, ataerkil hegomonyanız falan zedelenir maazallah . aslında bu sexist durumun tamamını okumak adına buyurun, erkek egemen toplumun yaratılma nedenleri de kadının seçici gücünden çok farklı değildir.

    (bkz: #4938220)
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap