44 entry daha
  • "auschwitz, the meaning of pain
    the way that i want you to die!"

    slayer'a ve onun yaptığı müziğe aşina olmayan kulaklar için bu sözlerin yazarı dünyada işlenmiş en büyük insanlık suçlarından birinin destekçisidir. topluma kesinlikle zararlıdır ve kesinlikle izole edilmeli eserleri de aynı mein kampf gibi toplatılmalı yok edilmelidir.

    extreme metal'i diğer müzik türlerine göre benzersiz kılan şey dinleyiciyi hem müzik hem de sözler bakımından olabildiğince rahatsız etmeye çalışması, onun sınırlarını olabildiğince zorlamasıdır. angel of death ise bu durumun en güzel ve 1986 yılına göre en uç örneğidir. o zamana kadar seri katiller, şeytana insan kurban etmek, ölülerin ırzına geçmek gibi sadece gazetelerin üçüncü sayfalarını işgal edebilecek konuları şarkılarında işleyen slayer, angel of death ile neredeyse herkesin ikinci dünya savaşı gazisi veya soykırım kurbanı tanıdığı akrabası olan amerikan toplumunun ortak hafızasında yer edinmiş bir vakayı doğrudan, politik doğruculuktan uzak bir dille bir şarkıya konu etmiştir.

    hülasa savaş gazisi babasının hikayeleri ve ikinci dünya savaşı filmleri ile çocukluğunu, ergenliğini geçirmiş jeff hanneman'ı sırf bu şarkıyı yazdığı için nazi sempatizanı ilan etmek call of duty'de her oyunun başında "biz almanız beyler ona göre." diyen çocuğa ırkçı demek kadar saçmadır.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap