1 entry daha
  • biz müslümanız şuyuz buyuz diyor.

    kim kendisinde ne yoksa en çok ondan söz edermiş.

    o değil bunların facebook grubunu takip edip yorum yapanlar var. işte o yorumlara denk geldim gelmez olaydım.

    yahu bunlar açıktan din düşmanlığı yapıyorlar. dinin ne vecibelerini bilir, ne gerekliliklerini. şüphelenmiyor değilim israil ajanı olmalarından. sadece sokak röportajları yapıyor diye düşünebilir, önemsiz bir detay olarak görebilirsiniz. ancak bunlar provokasyon çıkabilecek yerlere gidiyorlar. provokatif sorular soruyor.

    mesela askerler öldüğünde neden grev yapmadınız sorusunu soruyor doktora sonra da rezil ettik diye kendi kendini pohpohluyor. doktorlar grev yaparken acil servisin çalışmadığı gibi bir izlenim uyandırmak için geri zekalının biriyle röportaj yapıp adamı 'acil servis çalışıyor baba' diye uyarmadan bunu yayınlıyor mesela. üstüne bir de mağdur olmasın tabi kimse diyor.

    söyleyeyim 30 yıldır her şehit haberinde grev yapılsa; ülke kalmazdı. onu geçtim savaş koşulları her daim çirkindir acımasızdır. ancak o savaş bitsin diye miting yapanların havaya uçurulması ile askerlerin pusuda, çatışmada katlediliyor olması bir midir? bir tanesinde tamamen savunmasız insanlar ülkenin başkentinin ortasında öldürülüyor.
    diğerinde 'hiç değilse en azından kendini savunmak için bir silahı var' diye demi görmezsin bu kadar insanlıktan çıktıysan (ben asla kıyaslamam. her evlat evlattır. her insanın kaybı acımdır' )

    yalan söylüyor, iftira atıyor, kul hakkı yiyor mesela.

    cihad 'dine düşman olana karşı yapılır' bilesiniz.
114 entry daha
hesabın var mı? giriş yap