4104 entry daha
  • olay kurban bayramı tatilinde yunanistan'ın fevkalade bir sayfiyesinde geçiyor. bembeyaz kum, turkuaz deniz ve buzlu kahvelerimizin tadını çıkarıyoruz. şüphesiz ki bu ufak kaçamağı hak etmiş burjuvalardanız. derken denizde bir türk ailesi beliriyor, önde 14-15 yaşlarında tam sağlı sollu tokatlamalık, ıslatıp ıslatıp dövmelik ergen kızımız küçücük bikinisi, ful makyajı ve takılarıyla yan yan zıplayıp, kollarını ve bacaklarını havada açmak suretiyle muhtelif marie claire pozları verirken; telefonla sürekli fotoğraflarını çeken bedbaht annesine "bana kahkaha attır öyle çeeeöökkkk, bana kahkaha attır öyle çuueeeekk" şeklinde böğürerek (tarifi zor; huhahahaaaaağ şeklinde hayvani kahkaha sesleri çıkarıp, bir yandan da eşek gibi anırarak diyeyim) talimatlar yağdırıyor.
    hakikaten donduk kaldık. hayatımda bu kadar absürt bir laf duymadım. küçük kaşara bak; arkadaşlarına fotoğraf gönderip hava atacak diye anasına hayvan gibi böğürmesi bir kenara; ulan seni insan yerine koyup güzel bir tatile getirmişler; sen kendi kahkahandan kendin sorumlu olamıyor musun nankör piç? yahu zaten birinin fotoğrafını çekerken ona nasıl kahkaha attırabilirsin ki? kadın denizde düşmeden yürümeye çalışıyor bir yandan, bir yandan da düzgün bir poz yakalamaya çalışıyor, göreve adamış kendini adeta.
    en arkada babası tamamen bağlamdan kopmuş, evladının iflah olmaz bir kevaşe olma yolunda ilerlediğini gayet kabullenmiş vaziyette ağır ağır takip ediyor. işte insanlar bin bir hayalle, emekle çocuk yapıp yetiştiriyorlar sonra ortaya böyle bir şey çıkıyor. bir de dövmeye kalksan sana kötü gözle bakarlar.
    (bkz: #53078408)
1909 entry daha
hesabın var mı? giriş yap