6 entry daha
  • bir aktrollün var olduğunu iddia ettiği insanlar.

    ve cemaatle ortak oldukları kanlı günlerden kalma "laikçi, halkı hor gören" sıfatları...yetmemiş evladım. hepimiz darbeci, elitist, faiz lobisi elemanlarıyız. bak senin yerine ben tamamladım, trollüğünü tam yap.

    aktrollerin varlığı malum zatın kızı tarafından telefon tapelerinde dile getirildi, resimleri çarşaf çarşaf internette geziyor. bazılarının kimlikleri bile var.

    "chp trolleri" denen kesime kanıt?

    keşke chp'nin de parası ve trolleri olsa da ortalık hep sizin gibilere kalmasa. iş-güç sahibiyiz. beğendiğimiz partiyi ve insanı ancak belirli bir zaman ve belirli bir dereceye kadar savunabiliriz. bununla birlikte chp seçmenleri akp kadar, hatta belki daha fazla oy verdikleri partinin başkanını, yönetimini, belediyelerini, politikalarını eleştirir. kör biatçılık yoktur. bugün vakit ayırıp chp trollü dediğin insanların geçmişine bak, bu tip entryleri kesin görürsün. ama akp'liler, ak troller öyle mi?

    ne allah yerine koydukları ve tapındıkları liderlerine, ne de onun elemanlarına tek söz ederler. içlerinden biri aforoz edildiğinde de hurrraaa hücum. böyle kaypaklık, kepazelik türkiye tarihinde görülmemiştir. eh ben senin gibi beynini başkalarına devredenlere niye saygı duyayım? niye aşağılamayayım? sen de onurlu insan ol, net ol. fikirlerini adam gibi söyle, tartış.

    hem halkın değeri neymiş? kim bu halk, tek senin gibiler mi? benim değerimle, senin değerin aynı olamaz. sen de benim değerlerimi, kıymet verdiklerimi aşağılıyorsun. her şey karşılıklı. bu düzeni oturtan sizsiniz, kusura bakmayacan!
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap