41 entry daha
  • agalar, beyler. şöyle basit bir tabirle:
    paylaştığınız her gerçek yorum ki bu restoranın ambiyans ya da yemeklerinden, servisinden vs. bahsetmeli ve restoranda çektiğiniz her foto için puan alıyorsunuz.
    daha önce yapılmış yorum ve paylaşılmış fotolar, internetten indirme fotolar vs. siliniyor, sallama yorum da fark ediliyorsa siliniyor. bir restoranı sırf kötülemek için girip yazdınız çıktınız ama ne bileyim ambians, servis, özen ihtimamdan bahsetme vs. yok o zaman da siliniyor. vs. vs.
    sorunca söylüyorlar zaten ne silindi neden silindi.
    heh işte neyse, diyelim ki oturdunuz yazdınız yorumu, iki üç de yemek ve restoran dekorasyonu falan eklediniz fotoğraf olarak:
    yorum: 25 puan
    her foto: 2 puan mesela
    bu puan hesabı üzerinden level atlayıp aktif kullanıcı listesine giriyorsunuz.
    puan güncellemeleri de swarmdaki sıra gibi sürekli haftada ayda bir falan yenileniyor. bir ay yazmazsanız hoop gerileyebilirsiniz vs.
    neyse.
    iste bu harekete göre de bereket oluyor işte.
    sizi tanımak istiyorlar, etkinliklere davet ediliyorsunuz, yeni restoranlar keşfetmeniz için size hediyeler falan filan.
    sürekli karın doyuracağınız bir durum da oluşmuyor tabi, hemen umutlanmayın. ayda yılda bir şık bir yere davet ediyorlar, bi de mevsimlik partileri var aktif kullanıcılar davet ediliyor vs.
    eh tabi bir de iletişim bilgilerinizi doğru ve tam girmiş olmanız gerekiyor size ulaşabilmeleri için.
    bunları neden yazıyorum? şimdi öncelikle her insan gibi bizler de nerde beleş orda yerleşe eğilimliyiz. gel gelelim durum öyle değil. ondan sonra ben aktif bir zomato kullanıcısıyım da yok efenim bana neden davet gelmiyor da felan diye ağlaşıyor millet.
    benim arkadaşlarım falan da ağlaşıyor, birkaç kez check-in olmuş ki ona puan da verilmiyor, yorum falan yok, sadece restoran aramak için kullanıyor uygulamayı... sonra ben neden davet edilmedim diye ağlaşıyor, şikayetler, uygulamayı kötülemeler falan. cıks cıks..
    onlara ancak reklama tıkla canım sen, bari uygulamaya para kazandır tembel seni.. diyebiliyorum.
    bundan sorna da entari linkini atıcam işte, öyle yani.
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap