367 entry daha
  • dünyanın düzenini korumakla görevli noel baba'nın elfleri panik halinde koşturuyordu. türkiye'deki seçimler nedeniyle saatlerin bir saat geri alınmaması dünyanın çekirdeğinde bulunan ulu ağaç'ı mutsuz etmiş, yapraklarını dökmesine sebep olmuştu. ulu ağaç ölürse dünya da yok olurdu ve noel baba işsiz kalma durumuyla karşı karşıya kalabilirdi. noel baba saatlerden sorumlu elf'ini acil olarak görüşmeye çağırmış ve bu durumun nedenini araştırmasını istemişti. elf bobu, türkiye'de yaptığı incelemeleri tamamlamış ve noel baba'nın huzuruna çıkmıştı.

    -efendim, raporumu e-posta ile gönderdim size. enteresan sonuçlara ulaştım ama raporuma ilişkin görüş bildirmediniz. whatsapp'tan baktım online'dınız ama rahatsız etmek de istemedim. ulu ağaç ölüyor, birşeyler yapmamız gerekiyor.

    -bobu, bildiğin gibi içimizde paralel yapılanmalar var, kandırıldık. ulu ağaç'ın alçak bir tuzağa düştüğünü düşünüyorum. senin raporunu gece yatmadan telefondan okudum. whatsapp'ta da pamuk prenses ve yedi develer ile çok mühim bir konuyu tartışıyorduk, yazamadım o yüzden.

    -raporunda tokyo'daki konsolosluktaki çok önemli bir belgenin oy kullanırken çıkan tartışmada çalındığını söylediğinde ve bunun saatlerin bir saat geri alınmamasında önemli bir rolü olduğunu eklediğinde aklıma hemen flashforward dizisi geldi. güzel diziydi, iyi başladı devamı gelmedi. neyse, konumuza dönersek, anladığım kadarıyla türkiye'deki seçimler sonrası saatler bir saat geri alınacak. ulu ağaç buna nasıl tepki verir bilmiyorum.

    -efendim konu ciddi, türkiye'nin bu başına buyruk davranışı uranüs'ün çekim kuvvetini değiştirip mars ile yakınlaşmasına ve neptün'e nota göndermesine sebep olmuş. bu konuyla acil olarak ilgilenmemiz gerekiyor.

    konunun ciddiyetinin iyiden iyiye emin olan noel baba, saab görünümlü skoda marka, türkiye üretimli anadol'un aselsan fabrikası çıkışlı pick-up'ına bağladığı geyiklerine verdiği komutla acil bir görüşme için türkiye'den sorumlu elf'ini başkent ankara'da ziyaret etmek üzere bali'deki yazlığından uçuşa geçti.

    ulu ağaç'ın sadece susuz kalmış olduğunu ve türkiye'nin saatleri bir saat geri almaması nedeniyle apple'ın borsada çöktüğünü, saatler sapıtınca batan microsoft'un google tarafından satın alınmasını, ankara'daki robot heykelinin aslında bir uzay mekiği olduğunu, türkiye'nin probleminin çözümünün superman'in komutan logar ile gireceği koalisyon ile çözülebileceğini ancak türkiye'ye vardığında öğrenecekti. bu arada fenerbahçe ile galatasaray'ın 1-1 berabere kalmasının konuyla bir ilgisinin olmamasına rağmen tüm ülkenin bunu konuşuyor olmasına da bir hayli şaşıracaktı.

    saatlerden sorumlu elf bobu, noel baba'nın türkiye'ye vardıktan bir gün sonra özel yetkili bir savcı tarafından çıngıraklı yılan terör örgütünü bir üyesi olarak tutuklanıp geyikleri ile birlikte kodesi boylayacağını maldivler'deki iş seyahinde koynundaki güney koreli hatun ile zevk-i sefa ederken öğrenecekti.

    dünya düzeni bir kez daha türkler yüzünden bozulacaktı...
99 entry daha
hesabın var mı? giriş yap