4 entry daha
  • youtube'da yaptığı yarış analizleri ile birlikte kafa açan, en baba f1 gazetecilerinden biri. sayfası şudur: https://www.youtube.com/user/peterwindsor

    aynı zamanda formula1.com'un videolarında da görev yapan kişi 2015 itibariyle. her hafta daha büyük bir medya organında kendisini görmek güzel.

    f1 yorumcusu olarak farkını da şunun gibi videolarda görebilirsiniz. formula 1'in garip taraftar ortamında teknoloji ve ağız dalaşından uzak, güzel ve somut bilgiler verir. büyük bir kimi raikkonen hayranıdır (aynı zamanda kimi raikkonen ve daha bir çok pilotun danışmanı/eğitmeni rob wilson yayınlarına konuk olur). ancak videoda gördüğünüz üzere "not absolutely the kimi raikkonen we used to know and love from the mclaren days" (ve daha başka eleştiriler vs. vs.) diyebilecek kadar tarafsızlığını korumaya çalışır.

    formula 1'e dair görüşlerinin yanında, belli ki kulak vermesi keyifli, mantıklı, eleştiri kabul eden, sağlıklı düşünen bir insana benziyor. başarısız olduğu usf1 macerası hakkındaki röportajlarını okuyunca daha da hoşuna gidiyor insanın.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap