145 entry daha
  • öncelikle şurada sayfalarca "balmain ne" yazana kadar bi google'a aratın ya, bu kadar da mal olmayın.

    buradaki olay her şeyin sınırlı sayıda, özel olarak markaların işbirliği için üretilmiş olması. tabi ki kızılay izdihamı yaratılması çok komik, dün geceden beri izleyip izleyip gülüyorum. fakat geçen seneki alexander wang işbirliğinde olduğu gibi bunda da ilk iki günde tüm parçalar bitecek, sonrasında bu birbirini ezen insanlar rastgele aldıkları parçaları instagram'da orada burada satacak. geçen yıl alexander wang'in scuba tarzı kıyafetleri için kendi kesen insanlar vardı online ortamlarda ve bu ön satıştan eline geçeni alan bir abla, onların güzel güzel replikalarını yaptırıp çok tatlı paralar kazandı bu sayede.

    ben eminin ne fatih ürek ne de nur yerlitaş böyle bir şey olabileceğini düşünmemiştir oraya giderken, sonuçta özel konukları için özel davet adıyla çağrılıyorlar. kadın zaten modacı, kafasındaki tokasından gözlüğünün zincirine kadar her şey chanel, h&m'in 300 liralık balmain tasarımlarına kalmamıştır.

    bir de içerideki kitleyi tamamı cart seçmenidir, tamamı curt seçmenidir diye eleştiren bir kitle var. size ne ki? isteyen mağaza kuyruğunda izdiham yaratır, isteyen gider mağaza müdürünü arar reyonu kapatır, isteyen gider maça kızı'nda bi lahmacun bi ayrana yüzlerce lira verir. bunlardan size ne? sizi zorla kolunuzdan tutup o mekanlara mı götürüyorlar? hayır. kedi-ciğer ilişkisi gibi bir durum var.

    yemek yardımı kuyruğunda birbirlerini ezen insanların videosuna tercih ettiğim izdihamdır. çok komiktir.
251 entry daha
hesabın var mı? giriş yap