5 entry daha
  • "gidiş-dönüş 100 tl’ye aldığım roma uçak bileti ile ilk kez yurtdışına bu dönemde çıktım. keşke siz bu şansları babama vermiş olsaydınız." diye yazmış vatandaş!

    babanın ecdadını sikeyim, yobazlık - dincilik yapmak dışında, neyi üretti, hangi eğitimi almak istedi, hangi zanaatı öğrenmeye çalıştı da, devlet mani oldu.
    bak birde 'bernard russell, erich fromm, freud ' gibi yazarları ak parti döneminde okumuş, sizin o ar damarınızı sikeyim. ulan akp döneminde kapatılan kütüphane sayısından haberin var mı!

    kitap okumam, eksikliğini de hissetmiyorum diyen bir zihniyet sayesinde mi freud okuyup, avrupa'ya gidiyorsun yoksa, kemalist rejimin faydaları yüzünden mi?

    kendine vatandaş diyen, varoş sığır; seni bilmem ama akp sayesinde, ilköğretimde fen yerine arapça, normal lise yerine imam hatiplere göndereceğin veledin geleceğin vasıfsız amelesi olacak!

    edit: küfür, bir üslup tercihidir ve yobaza, muhafazakara edilmesi tevsiye edilir. çünkü çoğu muhafazakarın ağzından küfür çıkmaz ama varlığının kendisi bu hayata küfürdür. fikirleri - zihniyeti, insanlığa küfürdür. hareketleri, sevap diye yaptıkları sana küfürdür. aynen ağzına içki - sigara sürmemesi ama 'haram' yemesi, yiyeni görmezden gelmesi gibidir. dolaysıyla küfre, küfür ile karşılık verilir!
98 entry daha
hesabın var mı? giriş yap