1454 entry daha
  • futboldan anlamam ama soran olursa fenerbahçeliyim.

    çalıştığım ofiste toplam 6 kişiyiz, bu altı kişinin takım dağılımı 3 galatasaray, 2 beşiktaş, 1 fenerbahçe şeklinde.

    ben her sabah bazen on dakika bazen yarım saat bazense ne zaman biteceği belli olmayacak şekilde bir futbol muhabbetine maruz kalıyorum. ama yalan yok seviyeli bir muhabbet, futbol deyince beş bin yıl geriye giden, sahalarda görmek istemediğimiz erkek muhabbetlerinden değil.

    futbol bilgisi sadece üç büyüklerin forma renklerini bilmekten ibaret olan bir insan olarak bu muhabbetlere maruz kaldığım süreçte anladığım kadarıyla şu kadarını söyleyebilirim ki; bu çocuk bir harika dostum. bu çocuk efsane, bu çocuk adeta umutların tükendiği anda çıkagelen gandalf.

    öyle bir övüyorlar ki bu adamı, şöyle iyi böyle güzel, adam tek başına yetiyor, dünkü maçı izledin mi yine yardırdı gomez, bugün maç var gomez akşama ne yapacak ki ayy çok heyecanlıyım(tamam ayy demiyorlar)... sonra bu adam üzerinden tutup birbirlerini tebrik ediyorlar, iyi transferdi gerçekten, bence yılın transferiydi, iyi ki almışsınız bunu diyerek adamlar ayağa kalkıp el sıkışıyorlar. sanki transferi hakan abi yaptı, fanatik galatasaraylı şeref abi kalkıp hakan abinin elini sıkıyor. bu açıdan baktığımızda bir nevi bu adam galatasaraylı ve beşiktaşlı taraftarı birbirine bağlıyor, ilişkileri güçlendiriyor. bi de öyle bi yeteneği var bu çocuğun. fenerbahçe demedim dikkat ettiysen fenerbahçeden nefret ediyorlar zira :( uzunca bir süre takımını dahi bilmiyordum kendisinin, 3 galatasaray 2 beşiktaşlı güruhun fenerbahçe nefretine dayanarak bu adamın fenerbahçeli olmadığını söyleyebilirdim bak, ondan emindim. sonradan öğrendim beşiktaşlı imiş.

    hiç tanımam, tipini bilmem, yolda görsem tanımam kendisini ama öyle güzel anlatıyor ki ofistekiler; 1 kasım seçimlerinde bağımsız adaylar arasında adını görsem lan acaba mı diye bir tereddüt yaşatırdı bana bu çocuk, o kadar söylüyorum. bir de platonik olarak aşık olmuş olabilirim kendisine. acımasızca eleştirmeden, kötülemeden önce bir daha düşünün derim. çok iyi anlatıyorlar arkadaş kendisini.

    uzun lafın kısası futbola inanmıyorum ama bir mario gomez var.
4357 entry daha
hesabın var mı? giriş yap