81 entry daha
  • yukarıda uzman arkadaşlar gerekli analizi yapmış da, ben başka bir konudan bahsedeceğim.

    öncelikle altta linkini verdiğim yazıyı bir okumanızı rica ederim. bakın elin adamı hem okulun, hem takımın tarihini araştırmış yazmış:
    http://www.euroleague.net/…in-the-home-of-affection

    her şeyden önce, darüşşafaka mezunu bir birey olarak, doğuş grubuna sponsorlukları ve bu takıma destekleri için çok teşekkür ediyorum.

    dün akşamki cska moscow maçında bir sürü darüşşafakalı kardeşimiz vardı. aklıma hemen kendi darüşşafaka yıllarım geldi. bizi de öğretmenlerimiz aynı şekilde toplar ve darüşşafaka'nın maçlarına götürürlerdi. öyle büyük bir heyecandı ki bizim için... eminim o çocuklar da uzun süredir heyecanla bu maçı bekliyorlardı.

    maçta yenildik. etrafıma bakındım, hiçbiri üzgün değildi, hepsi mutluydu. çıkışta yine darüşşafaka tezahüratları ile kendilerini okula, yatakhanelerine geri götürecek olan otobüslere bindiler.

    darüşşafaka öğrencileri arasında basketbol en popüler spordur. bu öğrencilerin bazıları a takımda oynamış, takım kaptanı olmuştur. eminim yeterli destek gördükleri takdirde bundan sonra da darüşşafakalı çocuklar arasından çok iyi basketbol oyuncuları çıkacaktır.

    sponsorluk olayına gelirsek... bu çeşitli laflar ettiğiniz olayın iç yüzünü bilmiyorum, yok şöyle olmuş, böyle olmuş, şunu yapmış vs.
    ikinci ligde oynayan, maddi ve manevi olarak büyük zorluklar çeken köklü bir klübe, aynı zamanda ülkedeki en çok basketbolcu yetiştiren klüplerden birine sponsor olup onları desteklemek kötü bir şeyse varsın kötü olsun, varın siz bize karşı oynayan avrupa takımlarını destekleyin. inanın bir şey kaybetmiyoruz.

    ben sadece doğus grubuna o çocuklara bu heyecanı, bu mutluluğu yaşattıkları, ileride başarılı basketbol oyuncuları olmaları için gerekli desteği verdikleri için teşekkkür ediyorum. iyi ki sponsorluk için darüşşafaka'yı seçmişler.
114 entry daha
hesabın var mı? giriş yap