325 entry daha
  • ülkemizdeki yanlama, drift gibi apaçi takımının ilgi alanı olan otomobil sporları (!) etkinliklerine de anlamsız ve gereksiz şekilde sponsor olan, dünyaca ünlü içecek markası.
    bari bir araştırın, soruşturun değil mi; kimler organize ediyor bu saçmalığı, hakkıyla yapabilecekler mi, yüzlerine gözlerine mi bulaştıracaklar, adınızı kullanırken sıçıp batıracaklar mı diye? ama nerdeee...

    konu ile ilgili olarak, benim bildiğim son fiyaskoları geçen sene yaşandı. "34 otomobil sporları" diye bir kulüp, konseptlerine uygun olduğundan bahisle, ankara'da belediyeye ait atıl durumdaki bir binanın boş arazisini ayarladı. modifiye edilmiş arabalar ile drift, speen, yanlama cart curt gibi atraksiyonların gösterisi yapılacaktı. sponsor da tabii ki red bull.

    peki noluyor gösterilerde? ölüm oluyor, ölüm!
    gösterileri izlemeye gelen 13 yaşında bir çocuk; güvenlik önlemlerini almak üzere anlaştıkları ve yine belediyeye ait olan anfa güvenlik'in zaafiyeti sonucu daha yakından izlemek için emniyet bariyerlerinin ön tarafına geçiyor. o sırada bu saçma gösteri devam ediyor tabii.. ve duvara çarpan otomobil çocuğu altına alıyor ve çocuk ölüyor.

    aynı kulüp, aynı etkinliği bu sene de düzenlemek istemiş. geçen seneki sabıkalarından dolayı valilik izin vermemiş allah'tan.. bilin bakalım, bu seneki sponsor kim?!
185 entry daha
hesabın var mı? giriş yap