44 entry daha
  • pamela anderson, eski sevgilisi için ''penisi çok küçüktü'' demişti. adam da ''bir boeing 737' yi büyük kanyona indirirseniz boeing de küçük görünür'' dedi.

    yani bu da bir bakış açısı tabii.

    edit: bir yazar arkadaşımız mesaj atıp uçağın modelini 717 olarak düzeltti. marka yine aynı ama. ne kanyonmuş be.

    edit 2: bir mesaj daha geldi; ''benim duyduğum tom arnold dedi bu lafı. roseanne için.'' bunu yazan arkadaşım twitter linkini de atmış hatta. ona da söyledim ben bu haberi gazetede okumuş ve zamanında uludağ sözlüğe de yazmıştım. gazetelerin çarpıtması hatta uydurması da olabilir elbette ama pamela anderson ve tommy lee arasındaki bir mevzuydu bu. yalnız arkadaşımın verdiği lindkte de uçağın model, 747 olarak geçiyor ama marka yine aynı, kanyon da aynı. benim anladığım kadarıyla bu amerikalılarda uçak da bitmiyor kanyon da. ülke hava alanına dönmüş.

    edit 3: debe' ye girince kendimi size karşı sorumlu hissedip derin bir araştırmaya giriştim. pamela ve tommy' nin pornosunu izleyi.... yok lan yok, google aratırken itü sözlükte 2009' ya yazılan bir entryde de olayın benim anlattığım şekilde yazıldığını gördüm. model de yine ilk yazdığım gibi 737 ayrıca.
73 entry daha
hesabın var mı? giriş yap