24 entry daha
  • sagopa kajmer'in de neyim var ki ile dahil olduğu rapstar albümünde sinekler ve beatler şarkısında ayben, hiç haz etmediği kolera'ya laf çarpmıştır "k-o-l-e-r-a dedikodu kazanını kaynatarak girdi mira'ya" * diyerekten. aynı dönemde kolera tv8'deki bir röportajda ceza'nın para için rocco reklamında oynadığını söyleyip "allah kimseyi o kadar paraya muhtaç etmesin" dedi. kanserli annesini bir süre daha ayakta tutmak için ceza'nın gerçekten de paraya ihtiyacı vardı. işin özü ayben, kolera ve ceza'nın kız arkadaşı elif'in birbirinden haz etmemesi ve zorla bu muhteşem ikiliyi birbirine düşürmüş olmalarıdır. benim eyyorlamam bu.

    disstortion ep'yi bayağı bir süre dinlemiştik. sagopa'nın tek bir adama karşı mahalleyi toplaması ezikçe bir hareketti ama doğruya doğru, ep çok iyiydi. mozole mirach yıllar sonra ceza ile hiçbir sorunu olmadığı halde ağza alınmayacak hakaretler ettiği için kendinden utandığını söylemişti. ceza'ya diss atmak koşuluyla kuvvet mira'ya alındığını da itiraf etmişti.

    velhasıl yediler birbirlerini. türkçe rap "overground" olamadı, da poet, kayra, saian, karaçalı gibi adamların omuzlarında yükseldi o dönemde. daha iyi oldu siktiredin.
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap