16 entry daha
  • yillarimin gectigi, icip icip kustugum, icinde ders calistigim, agladigim, guldugum, parasiz kaldigimda "senden para mi alacaz" lafi ile beles bira ictigim, evsiz kaldigim kis gunlerinde icinde yatip sabah 5'e kadar uyudugum, bende unutulmaz anilar birakan z-bar ile birlikte ozledigim guzel mekan.

    karsisindaki bar olan matawitde basci hakan'in the all you rocks grubu guzel muzik yapardi. erken gidip the bar'da icer, sonra da matawit e gidip onlari dinlerdik. emre muzik yaptigi zamanlarda ise the bar dan cikmazdik. sonra program biter, biz grup elemanlari ve orada tanistigimiz yeni insanlarla birlikte bizim eve gider, demlenmeye ve muhabbete devam ederdik.

    muzikten kafamiz yoruldugu veya her gun ayni parcalari dinlemekten sikildigimiz zamanlarda barin yan tarafindaki; kimilerinin karanlik sokak dedigi, bizim ise bes on para sokagi dedigimiz sokakta sarap icer, muzik yapardik.

    simdi tasinmis, genis bir yere gecmis. yerine ise taklidi bir yer acilmis "a the bar" isminde... ikinci katta olmasina ragmen ortasindan cikan agaci, sinek volkani, kisacik boylu rocker kizlarini, hala sevgiyle anarim. her yil gittigimde icindeki elemanlarin degistigini, cok az tanidik kaldigini gorup uzulurum. bu sene ise kimseyi goremedim. herkesin misafir oldugu bu mekanda tek bir tanidik bulamadim. gerci artik antalya'yi bile taniyamaz oldum. ya da hayat fena savurdu bizleri... hakan, denyo hakan, abazan ulas, romantik cem, dinamik ayi serdar, entel murat, kara heval, cin ayse ve digerleri...
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap