• yazar: thinking green

    sebebi: türkiye'nin askeri gücünün yüksek gibi görünmesi, savaşa girerek on binlerce insanımızın ölmesine, aç kalmasına ve fakirleşmesine, yani milletin acı çekmesine sebep mi olmalı?! hükümetteki beyefendiler savaş istiyor diye türkiye acı mı çeksin yahu? sırça köşkünden uçak indirmek kolay, askerinin ve vatandaşının canını kaybetme tehlikesi umrunda mı sanki? ne milliyetçiliğin ne de islamcılığın sırası bu, saldırgan değil barışçıl olmalıyız! neyi çözecekseniz diplomatik yollarla halledin! ben savaş istemiyorum!

    edit: savaş isteyen mi olur filan deniyor.. uzayda mı yaşıyorsunuz anlamak mümkün değil. azıcık bakının sağa sola, savaş çığırtkanlığı ile bağıran binlerce insan var. daha bugün rusya türkiye'den çıkan tırları vurdu. siz hala "ahah savaş mı olacak" goygoyundasınız.. evet gerizekalı, rusya'nın uçağını indirmek iç savaştan boka batmış suriye'nin uçaklarını vurmaya benzemez. savaş açarlar götüm gibi kalırsın. o yüzden mümkün olduğunca tehlikeli ve provokatif hareketten uzak durmak gerek.

    "savaş açsınlar ne olacak hadlerini bildiririz, hava sahamıza girmeselerdi" diyenleri de cepheye davet ediyorum. hadi beyler, görelim sizi ön saflarda.
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap