4 entry daha
  • savunduğum durumdur, internet sitesinde neyin ne kadar olduğu açıkça yazmaktadır ve sözleşmelerinizde de bu ücretleri kabul ediyorsunuz. bundan 4 sene önce olsa bu ücretin yanlış olduğunu söylerdim fakat günümüzde ücretsiz birden fazla alternatifin olduğu yerde imza attığınız sözleşmeye karşı gelmek şımarıklıktır.

    69 lira çok mudur? çoktur, bu kadar yüksek bir ücret etik değildir bana göre, belki aylık 5 liraya denk falan gelse daha doğru olacaktır ama yine de bu hesabı açmadan önce banka sizi neyle karşı karşıya olduğunuz konusunda bilgilendiriyor.

    yine aynı şekilde kart aidatını da savunuyorum, çünkü bu bir kulüp üyeliği aidatıdır karşılığında bir çok hizmet sunar, bunları sizin kullanmamanız onları ilgilendirmez, kullanmıyor ve aidat ödemek istemiyorsanız da her bankanın sahip olduğu aidatsız kart seçeneğinden yararlanabilirsiniz, bu kartlar kulüp hizmetlerinin neredeyse tamamının kısıtlandığı kartlardır.

    bu arada garanti de ücretsiz dijital bankacılık hizmeti sunmaktadır ve adı da igarantidir. bu sistem maalesef sürekli olarak ücretsiz olmayı garanti etmemektir ama yine de şubeli hizmete bir alternatiftir.

    alternatifler: mutluparam nuvo enpara cepteteb kuveyttürk
94 entry daha
hesabın var mı? giriş yap