• suadiye'de bulunan bir saç terapi merkezidir.

    6-7 ay önce saçlarım dökülmeye başlamıştı. önce bu bioxin'i denedim arkadaşların tavisiyesiyle fakat açıkçası hiç işe yaramadı. boşuna bir ton para döktüm.

    şans eseri bu mekanı gördüm bağdat caddesinde. şansımı deneyeyim en kötü beğenmem çıkarım diye girdim. şimdi 4 aydır falan düzenli gidiyorum. diğer giden insanlar ne kadar memnun bilmem ama benim saç dökülmemi şak diye kesti. benzer sorunları olanlara tavsiye ederim.

    boşu boşuna saçma sapan şampuanlara para dökeceğinize işini bilen bir yere gitmek daha mantıklı. ha bu tarz yerler bioxin'den pahalı, ona laf yok. fakat 500 lira verip işe yaramaz bir şey alacağıma 1000 lira verip sorunumu çözerim.

    ayrıca sayesinde kadınların da saç dökülme problemi yaşadığını görüp bir yaşıma daha girdim. resmen ne zaman gitsem mekana en az 3-4 kadın var. daha önce tanıdığım hiç bir kadın böyle bir şeyden bahsetmemişti. mekanda bir kadınla konuşurken şaşkınlıkla sormuştum ''kadınların da mı saç problemi oluyor yahu'' diye, kadın da ''saçıyla problemi olmayan kadın mı olur'' deyip gülmüştü. bu da böyle bir anı.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap