9 entry daha
  • i worship chaos. uzun uzun dinledikten sonra yorum yapabilirim. en başlarda gelen olmamışlık hissi uzun uzun dinledikten sonra geçti. öncelikle morrigan'a ayrı bir parantez açmak lazım, üstüne çok uğraılmış bir şarkı morrigan. ölümlü bir insanın bir tanrıçaya olan aşkını anlatıyor şarkı. gerçi bu zamana kadar sözlere çok takılmazdım ama morrigan'da o da var, üstüne oldukça sağlam bir altyapıya sahip. dopdolu bir şarkı. albümün en iyi şarkısı kesinlikle.

    hold your tongue albümün vasat parçası, aceleye gelmiş gibi, basit bir hava, basit bir solo. tek olmamış şarkı diyebilirim. suicide bomber ise albümün bana göre en iyi ikinci şarkısıdır. solosu da albümün en iyi solosudur.

    albümde 3 adet cover var, black winter day zaten children of bodom'dan bağımsız olarak mükemmel bir şarkı, bodom bu şarkıyı aynı mükemmelikte coverlamış. amorphis bunu beğendi durumu yaşanmıştır kesin. mistress of taboo tam alexi'lik şarkı zaten, sever böyle coverları, kaşarlık yapar şarkıda, sözler hoşuna gider. danger zone diğer ikisine göre vasat olsa da gayet iyi.

    eski albümlerle karşılaştırmayın bence en büyük hata burada gelir, artık klasik müzik altyapılı çalışmıyorlar, o ekmeği gayet iyi ve zamanında yediler zaten, bu albümde öyle hızlı, atışma tarzı sololar da yok. altyapıyı çok sağlam tutmuşlar, piyasaya oynamamışlar, kendileri için albüm yapmışlar bir yerde. güzel de olmuş.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap