6 entry daha
  • özellikle bugün sinemaya gidecek, sorumluluk duygusu aşmış arkadaşlarımın desteğini istediğim kampanyadır. hepiniz biliyorsunuz ki cinemaximum bizi yıllardır fahiş fiyatlarda sinema biletleriyle, kolasıyla, mısırıyla köküne kadar kazıklıyor ve bu da yetmezmiş gibi her film öncesi zorla 30-40 dk reklam izletiyor. belli ki bu durumu kontrol eden bir denetleme mekanizması yok ve biz bize sahip çıkıp örgütlenmezsek bizi daha çok enayi yerine koyacaklar bunlar.

    önerim her film öncesi reklamlar başlayınca kendi çapımızda bir protesto yapmak. bu bağırıp çağırarak hak aramak olabilir, alkış olabilir, kameranın önünde ayağa kalkmak olabilir vs. ama bir şekilde hakkımızı aramaya bir yerden başlamalıyız.

    edit: sinemaya gitmeyenlere saygım tabii ki büyük ama sinemaya gitmeyerek desteklediğini söyleyenleri anlamıyorum. bu kadına tacizin engellenmesini kadınları taciz etmeyerek destekliyorum gibi bir şey. tamam sinemaya yine gitme ama bu soygunculara da tepkini esirgeme. sadece sinema sektörü olarak da düşünme bunu. bir şeye ederinden fazla para isteyerek ve hatta tekelleşerek ticaret yapan her firmaya tepkini göster.

    sigara, alkol belki de araba kullanmıyorsun diye bu vergiler de normaldir sana göre.

    edit 2: her zaman olduğu gibi sözlükteki kraldan çok kralcı yavşakları da görmemize neden olmuş başlıktır. adam utanmadan bu fiyata kolayı, mısırı, sinemayı gayet normal görüyor. reklamdan sıkılıyorsan gitme diyor. ulan ali ağaoğlu bile o zenginliğiyle bu fiyattan kola almaz ama sen var ya sen, hiçbir şeye sesini çıkarmayıp her şeyi kabullenen sen. işte bizi de böylesine sikmelerinin tek sebebi senin gibi yavşaklar. allah topunuza akıl fikir ihsan eylesin.
267 entry daha
hesabın var mı? giriş yap