6 entry daha
  • bugün bir arkadaşımın kolunda gördüğüm ve kısaca incelediğim akıllı saat. insanın bileğinde gerçekten şık duruyor ama benim gibi bileği öküz gibi olan birisinin bileğinde ufacık kalabilir. sanırım tizen işletim sistemi kullanıyormuş, menüleri yuvarlakımsı. of, nasıl anlatsam bilemedim şimdi. dairesel bir arayüzü var, bezel denen halkayı çevirerek bir sonraki menüye geçebiliyorsunuz. deneme amaçlı olarak nabzımı ölçtük, 112 çıktı. 18 yıllık bir tansiyon hastası olarak doğru ölçtüğünü tahmin ediyorum, çünkü o sırada sigara içmekteydim. arkadaşın dediğine göre pili 2 gün kadar gidiyormuş.

    benim için asıl önemli özelliği olan bildirim alma ve cevaplayabilme özelliği işe yarıyor gibi. çok detaylı olarak inceleyemedim, ama o küçük ekranda cevap yazmak işe yarasa da zor olur gibime geliyor.

    şimdilik çok taze bir aparat olarak üzerine hangi uygulama nasıl kurulur, bilmiyorum. ya da kendisi için kaç tane uygulama yayınlanır emin olamıyorum ama kendisi için yakında bir bombanın patlayacağı yönünde ciddi söylentiler var. samsung içinden (insider) gelen bilgilere bakılırsa samsung bu aparatı ios cihazlarda da kullanabilmek, daha doğrusu iphone ve ipad cihazları ile eşleştirebilmek için bir uygulama yayınlayacakmış.

    bu şu anlama geliyor, iphone ya da ipad sahibi iseniz apple watch, pebble çeşitleri gibi bir iki alternatife bağlı kalmak zorunda olmayacaksınız.

    ios desteği çıkarsa alırım ben bunu.
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap