580 entry daha
  • hepimiz yeni fragmanı izledik eğlendik falan filan. şimdi hepinizi şu teoriyi okumaya davet ediyorum.

    sakince okumaya başlayın, "ohalar çüşler" eşliğinde, "yok artıklar" havada uçuşurken yazıyı bitirin. usulca yeni fragmanı bu teori ışığında bir kez daha izleyin ve herşeyin yerine nasıl da güzel oturduğunu görün ve çıkıp bir hava alın...

    eğer bu teori tutarsa sinema tarihinin en büyük twist'i ile karşı karşıya kalırız. düşünmesi bile nefes kecisi... bu teori sayesinde filme olan bütün beklentim değişti, inanılmaz bir heyecan oluştu içimde. bir düşünsenize, ya doğruysa?

    edit: mesajlar geliyor "son fragmanda bruce wayne deyip ben affleck'i gösterdiler ve bununla teoriyi çürüttüler" diye. mesajlara verdiğim cevabı buraya da yazayım.

    son fragmanı tekrar izleyin lütfen. balo sahnesinde lex luther "bruce wayne" derken ben affleck kadrajda değil. superman yanındaki gazeteciye "bu adam kim" dediğinde de ben affleck sonraki sekansta ekrana geliyor.

    teori kesin gerçek demiyorum ama fragmanı bu gözle izlediğinde bruce wayne lafı geçen hiç bir sahnede ben affleck doğrudan yer almıyor. hep bir sonraki sekansta karşımıza çıkıyor.

    görüntü ile sesi farklı anlarda montajlayıp algıyı ben affleck=bruce wayne şeklinde tutuyorlar ama hiçbir sahne bunu kesin olarak doğrulamıyor.

    teori uçuk, tutmama itimali yüksek ama ben hala olmaması için bir neden göremiyorum. tutmasa bile düşünmesi bile güzel be ya.
1473 entry daha
hesabın var mı? giriş yap