9 entry daha
  • william gibson'un oldukça eglenceli kitabi. kesinlikle eskiye kiyasla daha duru ve zengin bir anlatimi var; ayrica karakter geli$imi de gerçek anlamda oldukça ba$arili.
    bu açidan gibson bey'in olumlu bir adim atmi$ oldugunu soyleyebiliriz. 12 agustos 2004 tarihli la repubblica'da yayinlanan bir roportajinda da belirttigi uzere, william gibson'in bu eserinin gunumuzde geçmesi, 11 eylul 2001 olaylarindan sonra kimsenin gelecegin n'asil olacagini tahmin edemeyecek oldugunu du$unmesine bagli.
    netekim gibson'in her eserinde anlattigi kaotik, korkutucu teknolojilerle dolu dunyasi gerçekten de artik etrafimizda.
    her ne kadar butun olaylar ve gunumuz teknolojisinin yapabilecekleri hafifçe masalla$tirilmi$ olsa da, hikayenin surukleyiciligini korumasi açisindan bir arti deger olarak gorulebilir.
    ana karakter olan cayce pollard'in iç dunyasini bize gayet ba$arili bir $ekilde açan gibson, internet uzerindeki ili$kilerin de n'asil i$ledigine dair guzel bir açiklama getirmi$.
    bu noktada kendime sormadan edemiyorum: "cayce pollard'in mudavim'i oldugu ve hikayenin bir nevii merkezinde olan, fetish:footage:forum*'u bu kadar mubalagali anlatmi$ olan gibson acaba ek$i sozlugu bilseydi ne yazardi?"
    ayakta duramayan darmadagin entry'mim sonunda peter weir'in kitabin filmini çekmek için hazirliklarda olduguna dair duyumlar aldigimi belirtip, çiki$ tarihi olarak 2006'nin du$unuldugunu eklerim.**
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap