262 entry daha
  • son 2 yıldır gösteriyor ki avrupa'da çok tutunamamasına, hatta bazen uzun süre oynayamamasına rağmen son derece önemli şeyler öğrenmiş, bundan bile ders çıkartmış bir insan kendisi.. öncelikle hayatı boyunca eleştirildiği gol kaçırma hastalığı artık yok bu adamda.. geçen sene lig ve özellikle şampiyonlar ligi'nde çok zor maçlarda girdiği bütün pozisyonları gole çevirdi kendisi.. bu sene de aynı şekilde devam ediyor, elbette kaçırıyor yine ama her futbolcunun, forvetin kaçırdığı tipte pozisyonlar oluyor bunlar..

    ikinci olarak enerjisini maç içinde harika yayıyor, 33 yaşında olmasına rağmen(ki bu adam geçtiğimiz senelerde uzun süre antrenman dahi yapamadığı dönemler yaşadı) maçların 90.dksında bile eşekler gibi koşuyor, presini yapıyor, defansa gelip adam markajına giriyor.. eskisi kadar deli danalar gibi koşmuyor fakat hala topa basışları, rakip defansla uğraşmaları eski düzeyinde devam ediyor..

    ve son olarak tekniği inanılmaz gelişti.. bir oyuncunun 30undan sonra tekniğine bu kadar şey koyması akıl alır gibi değil.. sırtı kaleye dönükken takım arkadaşlarının onu duvar gibi kullanması sırasında verdiği tek paslar, ufak dokunuşlar harikulade.. topla birlikte koşarken eskisi gibi kendine güvensiz değil.. ayrıca sol ayağını da inanılmaz geliştirmiş durumda.. geçen sene attığı gollerin neredeyse yarısı sol ayağıyla gelmişti.. bu sene de çok zor vuruşları sol ayağıyla gole çevirmeyi başardı.. sonuç olarak 33 yaşındaki hırsıyla, kendini hala geliştirmesiyle ben futbolcuyum, oldum artık diyen bazı götü kalkmış denyolara hala ders olması gereken futbolcudur, bir numaradır, futbolu bırakana kadar bir numara kalacaktır..
5220 entry daha
hesabın var mı? giriş yap