8 entry daha
  • "ordu doyar bununla" diye bir şey duydunuz mu? işte aynen böyle bir şey bu çocuk...
    youtube kanalının şu anda 1 milyonun üzerinde abonesi var, yüklediği bir video 3-3.7 milyon arası kişi tarafından seyrediliyor.
    (türkiye'nin en çok tıklanan sitelerinden biri şimdilerde 100 bin aboneye ulaştığında ofislerinde kutlama yapmıştı)
    bu çocuğun internete yüklediği videolar insanoğlunu hayrete düşürecek cinsten, çocuğun işi ise çok ilginç; yemek yemek ama tatmak ya da gurme olduğunu göstermek için değil 15-16 kişinin doyabileceği miktarı tek başına ve tek seferde yemek. abd'de bu işi "competitive eating" olarak adlandırmışlar.
    örneğin bir videosunda mc donalds'tan aldığı 25 adet büyük hamburgeri yiyor, başka bir videosunda rahatlıkla 15 kişinin yiyebileceği çikolata soslu bir tatlıyı tek başına yiyor, diğer bir videosunda da 70 adet kaburga eti yiyor. (abd'de böyle videolar koyan birisini daha izlemiştim o da 5 kilo nutella'yı yemişti tek başına)
    bazı videolarında da tek seferde kaç kalorilik yemek yediğini yayınlıyor; en son attığı videoda 45 dakikada 12 bin kalorilik yemek yediğini gösterdi ve hepsini teker teker saydı. sağlıklı bir insanın günlük alması gereken kalorinin 1500-2000 olduğunu düşünürseniz bu çocuğun 1 senede memleketteki tüm garibanların yemeğini yediğini düşünebilirsiniz.
    işin ilginç tarafı da ne biliyor musunuz? çocuğa baktığınızda 60 kilodan fazla olmadığını görmeniz...

    http://youtu.be/tizicr2ktso

    http://youtu.be/zw8iljkd1so

    http://youtu.be/fyz-egedo0w
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap