1974 entry daha
  • kendini iyi pazarlıyan erkeğin politikasıyla ilgilidir.

    efendi adamlar tanıyorum. hali vakti yerinde kadına saygılı, kibar ve görgülü. ama ne hikmetse talep görmüyorlar. olaki talip çıkıyorsa bile, üniversite mezunu çalışmaktan bıkmış ev hanımlığında kariyer yapmak isteyen kadınlar çıkıyor. bana göre ailenin dümeni kadında. yani çocuğun kaderini çoğu zaman annenin ahlakı belirliyor.

    iş yerimdeki kadınlara bakıyorum. on kişiden bir tanesi düzgün. diğerleri zengin koca peşinde. milletin eşini, aşkını ve malını kıskanıyor. baktığında tipleri de var meslekleri de fena değil. ama hiçbir erkek onlara tahammül edemiyor. birbirleriyle sürekli kavga halindeler. küçük hesaplar peşindeler. yaş ortalamaları ottuz ama ilkokulda kalmış beyinleri. işleri rahat maaşları düzgün ama doymak bilmiyorlar. ortamı beğenmiyorlar. gelişmek için çabaları yok ve vizyonsuzlar. ama sorsan gözleri hep yükseklerde. birbirlerini arkasından konuşup ve hakaret edip ertesi hafta kanka olanlar mı dersin. lafını geçiremediklerini dışlayıp iftira atan mı dersin. en ufak şeyi büyütüp histerik krizler geçiriyorlar. müdüründen personeline kadar herkes illellah etmiş vaziyette.

    erkek çalışanlara bakıyorum. harika ortamları var. birbirlerine saygı duyuyorlar. kopleksleri bile itici değil. az göbek yapmışım hacı kıvamında sohbetleri mevcut. insanca yaklaşıp sohbet edebileceğin tipler var. erkeklerin en karaktersizi bile melek kalır, bahsettiğim kadınların yanında.
4537 entry daha
hesabın var mı? giriş yap