2 entry daha
  • baya eğlenceli olan oyundur. güzel oyun kriterleri; yolda dönerken sözlük'e ne yazacağını düşünmek (ki köprü yolu uzundu, yolun çoğu düşündüm) ve neden kurumsal hayatı seçtim diye kendini yemek olan bir insan olarak söyleyebilirim ki güzel bir oyundur.
    gitmeden önce salt kadroya bakarak gereksiz mimikler ve küfürlerle bizi güldüreceklerini sandığım için de ayrıca utandım tabii. sarp apak ve öner erkan ile yalan dünya tarzı bir şey izleyeceğim diye korkmuştum açıkçası. text'in de büyük yardımıyla güzel yardırmış ikisi de. özellikle kavak yelleri antipatiği olarak baktığım sarp apak aslında baya eğlenceli ve yetenekli bir adammış. ulan adam kıpkırmızı oldu ve hiç sıkılmadı. bartu'yu da sahnede izlemeyi baya özlemişim kendi adıma, her oyunda olduğu gibi yine 10 kaplan gücündeydi şaşırmayacağınız şekilde.
    tüm ekip eğleniyor gibiydi, oyun o yüzden bu kadar eğlenceli olmuş olabilir. isteseler bol bol türkleştirilmiş espri ile doldurabilirlerdi fakat çoğu yeri brit brit kalmış bize, az da kenter'de oyun izliyormuşum havası verdi sanki. bir kumarbazın seçimi ya da 39 basamak havası sanki. 39 basamak'ı da mehmet ergen çevirmiş şimdi baktım da, bunlar tesadüf değil sevgili okuyucu.
    oyun şu sıralar londra'da duchess theatre'da da oynuyormuş hem, yakında onu da izleyip dev bir hıncal uluç olarak dönmek dileğiyle.
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap