10 entry daha
  • telefon icat edildiğinde idi sanırım, adamın bir tanesi bu teknolojinin geldiği son noktadır, artık bundan daha ileri bir şey icat edilemez gibi bir şeyler demişti.
    o adam gibi olmak istemem ama bu cins kitabın çok uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum. bir süre sonra biter gibi geliyor bana.
    yani neden bu kadar uğraştılar ki anlamadım bunu yapmak için. yani ne gerek vardı ki? fiyat avantajı yok denecek kadar az, her türlü kitabı bu formatta basamazsın, ürün çeşitliliği yaptılar desem, çerezci değilsin ki, iki farklı cins ay çekirdeği koyasın tezgahına, kitapçılarda kasa önünü hedeflemiş olabilirler, sadece bu geliyor aklıma.
    yani zorba gibi bir kitabın normal basılı halini şimdiye kadar cebinde taşıyamadığı için okumayan adam bu saatten sonra da okumaz gibi geliyor bana. kitap okumak öyle bir şey değil ki. ah şimdiye kadar cebimde taşıyamadığım kitabı bu saatten sonra cebimde taşıyabilirim demek ki okumalıyım diyecek adam sayısının çok olacağını sanmıyorum.
    yalnız çok şirinler. belki onun için alınabilir.
    güzel filan kitaplar da hedef kitlesi kimdir ben anlamadım.

    @komunist richie rich uyardı kendisi zorba kitabını bu formatta toplu taşıma araçlarında ayakta filan da giderek okuyabilmiş. demek ki bilmiş bilmiş konuşmamak gerekiyormuş.
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap