19491 entry daha
  • bakın medya gücü yok diyoruz kızıyorsunuz.

    alın size basit bir örnek göstereceğim; şimdi habertürk denen gazete bir haber yapıyor, konu cüneyt çakır'ın hataları hakemlik seminerinde gösterilmemiş ve bu sayede cüneyt çakır'a torpil geçilmiş. konunun bu kısmı beni hiç ilgilendirmiyor; ama haberin içeriğinde cüneyt çakır'ın yaptığı bariz hataları örneklendirmişler, örneğe bakın;

    "3 düdükle paşa'yı yaktı
    çakır, beşiktaş-kasımpaşa maçında 3 kritik hataya imza atmıştı. siyah-beyazlı beck’in ayağından çıkan topta taç atışını kartal’a vermiş ardından atiba’nın elle oynamasını es geçmişti. son olarak da görmediği ve olmayan penaltıda beyaz noktayı gösterip maçın kaderini değiştirmişti."

    aynen kopyalayıp yapıştırdım. neymiş büyük hatası beck'in ayağından çıkan topta taçı yanlış vermiş. belki yıl boyunca 1500 defa yapılıyordur bu hata, atiba'nın elle oynamasını es geçmiş, maçı hatırlayanlar o pozisyonu hatırlar, türkiye'deki hakemlerin yarısı el vermez o pozisyona... son örnek daha da komik. oğuzhan'ın şutuna donk bodoslama atlamıştı hatırlarsanız ve top önce vücuduna sonra eline temas etmişti. hatta birçok yorumcu pozisyona penaltı demişti, bu haberden anlıyoruz ki o pozisyon penaltı değilmiş. görmemiş çakır ve olmayan penaltıyı vermiş. yani torpil geçmiş beşiktaş'a, hani açık açık yazamamışlar ama ben yazayım cümlelerinin devamını.

    ayıp be ayıp şu haber. her türlü haberde gizliden gizliye fener yalakalığı yapmalar. beşiktaş taraftarlarını kaybetmemek için küçük sütunlara çirkefçe ve sinsice yalan yanlış haberler sokuşturmalar. sonra biz beşiktaş'ın üzerindeki medya baskısından dem vurunca eziklik yapmış oluyoruz. siz şeytanı ayrıntıya gizleyin, bulması bizden.

    http://www.haberturk.com/…cakirin-hatalari-unutuldu
36649 entry daha
hesabın var mı? giriş yap