82 entry daha
  • 'işte klasik birol güven yapımı, yarısında çıktım, gereksiz küfürler, oyunculuklar kötü' bu ifadelerle elit olacağınızımı sanıyorsunuz şapşikler.bilakis zekanızın geriliğini savunuyorsunuz haberiniz yok.yapımcıya sallıyosunuz ama senelerce dizisini reyting 1.si yapan da sizdiniz.başrol oyuncusunu bile ordan tanıyosunuz bense ilk defa bu filmde duydum adını.filmin teknik açılarından, oyunculukların yapaylığından, senaryonun basitliğinden dem vuruyorsunuz sanki hepinizin oscar ödüllü hikayeleriniz varmış gibi.
    adamlar babalarınıza, dedelerinize izah eder gibi tane tane , yavaş yavaş işlemiş konuyu.böylelikle tarlalarını, arazilerini satıp şehirde bok varmış gibi şehre gitmesinler de, sizin gibi elit olucam derken büdüt olan nesiller yetiştirmesinler diye.

    'kuşlar emekli oldum, artık uçmıyıcam diyebilirler mi' bu replik bile yeter anlayana.birçok gerçeği muazzam manzara eşliğinde sunan güzel bi film.

    not:bu film emekçileriyle yakından uzaktan bi tanışıklığım yok.kendi halinde bi mandıra filozofuyum la ben, nerden ünlü tanıdığım olsun.
109 entry daha
hesabın var mı? giriş yap