1189 entry daha
  • 4 yıldır yeni bilgisayar alırsam bunu ultra high'da oynayacağım lan dibine kadar diye yeminler ettiren ve iki haftadır full mod'lu*** oynadığım oyundur. 4 yıl boyunca low settings'de toplamda üç farklı karakterle*** ilerleyip oyun kasmasın diye büyüden uzak duran ben şu anda bir merlin edasıyla ilerlemekteyim efendim. hele ki o at hırsızının ölümünü görememek çok koyuyordu, okçuluk felan resmen aura whisper kullanarak kırmızılara ateş etmekten ibaretdi.

    şimdi, önden scroll of frost storm basıp, lightning cloak + foxskin + stonecloak giyip, bir elde frost rune öbür elde sparks dolanıyorum. 110 fps'den aşağı düşmeden efekleri izlemek gibisi yokmuş resmen. hele ki frost büyülerinin duvarlarda buz çıkıntıları olarak kalmasını görmek tarif edilemez. 4 yıl boyunca resmen 80'lerin zarla oynanan rpg'leri gibi hayalimde oynuyormuşum oyunu.

    edit; yıllarını benim gibi harcamış halen devam eden bir ton oyuncu varmış. tüm mesaj atan low settings de oynayıp da imkansızlıktan pc değiştiremeyen arkadaşlara selam olsun. bethesda duy lan bizi insafsız, onlarca insan telef oldu 4 senedir. ankara içi benim yeni pc'yi gezdirelim lan elden ele, feda olsun size.

    debe edit; havalar soğuk kapinizin onune giymediklerinizi bi poşete koyup asin. muthaç olan insanları rencide etmeden yardımcı olun.
1125 entry daha
hesabın var mı? giriş yap