60 entry daha
  • 130 dakikalık, 2015 yapımı film.

    öncelikle credits: michael lewis.

    brad pitt'in de yapımcıları arasında olduğu film, işin özünde tokat gibi bir gerçekliğe ve etkiye sahip. daha da önemlisi, filmin; aslında çoğu kişi için sıkıcı ya da "anlaşılmaz" olan bankacılık ya da ekonomi odaklı bir hikayeyi, adam mckay'ın da çabaları ile oldukça akıcı ve anlaşılır halde sunabiliyor olması.

    özellikle başlangıç kısımlarında diyalogların oldukça dikkatli şekilde takip edilmesi gereken yapımda, "fantastik" oyuncu kadrosu içinde parlayan ise kanımca kesinlikle steve carell. christian bale, ryan gosling gibi yan rollerin güzellikleri ile beraber kendinin performansı oldukça iyiydi. ayrıca film içinde küçük cast sürprizleri olmakla da beraber, bir lokmacık marisa tomei görmek ve yine bir lokmacık pantera dinlemek de pek bir güzeldi.

    5 akademi adaylığı da bulunan filmi özellikle biyografik, gerçekçi dramalardan hoşlanan sinefiller kesinlikle kaçırmamalı. ekonomi ile bir şekilde ilgilenenler ise, raflarında filme güzel bir yer ayırmalılar keza arşivlik bir iş. 2015'in en iyi 2 filminden biri olabilir...

    9 / 10.

    her eve imdb
316 entry daha
hesabın var mı? giriş yap