• öncelikle ,konu tarafımla ilgili değil.istek üzerine entari giriliyor.durumu yaşamış kişi bir çaylak arkadaşımız silentiarius

    konu ile ilgili video link ; youtube

    olayları onun ağzından ,daha doğrusu parmaklarından dile getireceğim.linç edecekler ona göre düşünsün;

    "hocam bu aksam başıma bir saldırı olayı geldi.
    ekşi sözlük te çaylak oldugum için bu konuda bir baslık açıp yapılan saldırıyı deşifre edemiyorum.
    bu konularda duyarlı bir kitle var sözlükte. o nedenle bi sözlük yazarının bu konuda bana yardım edebileceğini düşündüm. elbette ki bu konuyu paylastıktan sonra yardımcı olmak istersen bu amacıma ulasabilirim.

    bu aksam izmir bostanlıda bi konser gerceklesti. adamlar ve son feci bisiklet grupları sahne aldı. 40 lira verip biletimi aldım içeri girdim. konser basladıktan sonra ses sistemindeki sorunu farkettim. tam ortada olmama rağmen sadece sol taraftaki ana kolondan ses geliyordu. ayrıca oturarak izleme zorunluluğu vardı. bu sebeplerden ötürü rahatsız oldum ve ilk şarkı biter bitmez gişeye gidip para iadesi istedim.
    gişeden bana para iadesi yapamayacakları iletildi. bana sunulan hizmetten memnun olmadığım için ücretin iadesinde ısrarcı oldum. buna hakkım oldugunu biliyordum.
    organizatörle görüşmek istiyorum dedim. organizatör gelince konuyu kendisine güzelce ifade ettim fakat beni tersleyerek iade yapmıyoruz biletlerde iade yoktur yazıyor dedi. bilete baktım böyle bir ibare yoktu. şikayet edicem sizi dedim kime şikayet edersen et bas git dedi. paramı iade edin beni yetkiliyle görüştürün diye tekrarlayınca üzerime yürüdüler ve saldırdılar. ben o anları videoya aldım ve az önce youtube yükledim. tarafıma yapılan hakaretleri ve fiziksel saldırıyı kabullenip sindiremiyorum. o nedenle paramı iade etmeyen bu şahısların saldırısını insanlarla paylaşmak istiyorum."

    düzenleme : abavv....olaylar olaylar.

    küfür etmeleri ayıp olmuş.konser sırasında ki olumsuzluğu üzerlerine alınmışlar.fakat bir yandan iyi hit yapmışlar.reklamın iyisi kötüsü mü denir bilinmez.olay viral değil ama virale dönmüş.

    laf edenler olmuş zat-ı alime...haklılık payları var.lakin bu tip entariler için ricada bulunan oluyor.haklı sebep görürsem ,yazıyorum.keza (bkz: tenkap) içinde birşeyler yazmıştım.ama sözlük ahalisi ticari itibar diyerek sildi ilgili girdiyi.ricacı arkadaşta parasını iade alabildi ilgili şikayeti için.

    mesaj atıp yardımcı olmak isteyenler olmuş.bu kadar mesaj gelmeside şaşırttı ve soranlar için ; evet çaylaklar mesaj atabiliyor.
147 entry daha
hesabın var mı? giriş yap