9 entry daha
  • ekşi sözlük hiçbir siki beğenmeme timi'nin hışmına uğramış albüm.

    bu albümün resmi yayın tarihi 29 ocak, yani daha iki gün var. ama bizim çok bilmiş hıyarlar torrent'ten indirip dinledikleri 3 dakikayla çok değerli yorumlarını sıralamışlar yine. grubun dip noktasıymış bilmem neymiş. adamlar 4 ay sabah akşam boşuna kaydetmişler bu albümü yani.

    öyle grubun fanboy'u falan da değilim, 2000'ler dt'sinden de nefret ederim. ama bi şarkıları dinleyin bi sözler çıksın bi resmi sitesine göz atın be birader. dünyanın albümün sızdığından haberi yok bizimkiler dinlemiş de kotaya yazık kulağınıza yazık yazmış.

    allah'tan scenes from a memory zamanında site yeni yeni kuruldu da bu çok bilmişlerin yorumlarını görmedik, yok gürültülü yok konusu karışık diye ona da laf atardı bu ibneler.

    konsept albümler bir dinlemeyle anlaşılmaz. scenes from a memory mesela, o albümü sözlerini okumadan bi dinlemeyle anlayan insanın elini ayağını öperim. sayfalarca yazı okudum o albümü anlamak için. bu albüm de anlaşılacak olsa resmi siteye o kadar emek verilmez. adamlar o çizimleri karakterleri haritaları elin ekşici piçi bi dinlemeyle beğenmeyip kenara atsın diye hazırlamamış.

    hiçbir kelimemde beğendim demedim. 2000'ler albümleri gibi bunu da beğenmeyebilirim. ama 130 dakika süren aylarca çaba harcanmış bir konsept albümü bi akşamda dinleyip burda rezalet diye bik bik ötmem.

    edit: albüm yarrak gibiymiş cidden.
46 entry daha
hesabın var mı? giriş yap