5 entry daha
  • tamamen iliskiye baslama ciddiyetiyle ilgili bir durumdur. once siz oylesine dersiniz evet hos guzel seviyorum galiba modunda yaklasirsiniz . seviyorum galiba moduda size ister istemez buyuk laflar ettirir * *. sonra bir gun bir bakarsiniz karsi taraf size baglanmistir. sizin adriana lima nin resmini gonderip bu benim eski kiz arkadasimdi geyiklerinizi bile ciddiye alip kiskaniyordur. arada birde senden cocuk istiyorum takilinca siz icinizden ahanda simdi dev sictik demeye baslarsiniz. bilirsiniz ki aynı durumda siz olmak istemezsiniz. hayatiniz yikilirdi en nihayetinde. bunun acisini kaldiramaz yorumlari esliginde her gecen gun aci gercegi erteleyip adim adim evlilige dogru gidersiniz..

    not: bu yazida verilen ornekler yabancilarda daha cok gorulmektedir. ciktiginiz her 5 yabanci kizdan en az 2 si senden cocuk istiyorum repligi yapar. tabi bastada dedigim gibi iliskiye ne kadar ciddiyetle yaklastiginiza bagli bir durumdur bu. ayrica turkiyeye gelen yabancilar bu gruba girmemektedir. cunku yapilan ciddi bir arastirmaya gore ulkemize gelen yabancilarin 3 de 2 si vermeye gelmektedir.

    not2: yabanci kizlarin bir özelligide sert davranislardan hoslanmalari kisitlamara cabucak boyun egmeleridir. siz kiz sogusun benden dusuncesiyle yaparsiniz ama her gecen gun dahada baglanir..

    (bkz: seversen sikilirsin sikersen sevilirsin)
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap